13.9 C
Sarajevo
четвртак, 22 априла, 2021

Сарадници Мића Мићића огорчени – Издао их у старту!

Дан након славе града Бијељине незадовољство у редовима новоформиране Странке демократске српске Семберије, коју скраћено прозваже СДС Семберије Мића Мићића. Отворено питају: – Мићићу кога се бојиш – ЗАШТО СИ САМ?

Како преноси портал Дешавањаубијељини, уз градоначелника Бијељине Мића Мићића током јучерашње славе града била су само двојица из његове странке, градски менаџер Предраг Јовић и Дарко Митрић, посланик Мића Мићића и Петра Ђокића код кога се скрасио у клубу након напуштања СДС.

Иначе, како преноси тај портал, Мићић је углавном био сам са кумом града Милорадом Додиком, који је био у пратњи функционера из Градског одбора СНСД Бијељина, што се види и на фотографијама.

У тексту се поставља питање: – Гђе су изненада нестали “ГРАДОНАЧЕЛНИКОВИ ЉУДИ“, по задатку или по личној жељи?

Даље се констатује да његове страначке колеге наводе да то Мићићу није први пут да сам буде међу људима СНСД-а, илуструјући то његовим недавним присуством, такође без страначких колега, сједници Изборног штаба Градског одбора СНСД-а у Бијељини.

Чланови Мићићеве странке, према писању портала Дешавањаубијељини, питају да ли је Мићић члан СНСД, или “САМ“ своје сопствене странке?!

Они који правдају овакве Мићићеве потезе говоре како је у питању његова “оперативност“ и да само жели ефикасније рјешавати проблеме и саслушати мишљење нових коалиционих партнера, у овом случају СНСД-а.

Међутим, његове страначке колеге су казале да су то „све Мићићеви гафови“, наводећи да се Мићић није смио појавити сам на слави града без својих људи, који су кренули са њим у оснивање нове странке и због њега напустили СДС и Мирка Шаровића.

Како ствари стоје, Мићићеве страначке колеге, како тврди тај портал, нису задовољни што су „изненада заборављени“.

На питање тог портала гђе су били функционери Мићићеве странке на слави града, генерални секретар те странке Дарко Митрић је био без одговора, упућујући да то треба питати градског менаџера Предрага Јовића или Мића Мићића.

Због чега је Мићић игнорисао своје људе, док је Додик своје окупио, или је, како стоји у тексту, можда у питању неко обећање и договор који се не смију никако нарушити.

У информацијама које су пристизале у редакцију портала Дешавања у Бијељини показало се да за све можда и није крив само Мићић и његова како је речено ‘оперативност“, под којим се у ствари крије примједба за “самодржачко“ понашање него изгледа и изостанак команде или спремности на извршење исте.

Било како било, Додик своје није морао искупљати, ни питати гђе су…! Они су били све вријеме ту и у парку на откривању биста, као и на ломљењу славског колача, полагању вијенаца, али и на кафи са Додиком и усамљеним Мићићем.

Да ли су кадрови Мићићеве странке мало, како стоји у тексту, придријемали у сигурним фотељама или се плаше короне или нечег другог. Сукоба са СНСД? Или не слушају команду, ако је има? Или их Мићић “оперативно“ заборавља утапајући се у маси у СНСД“?

Једино што је извјесно јесте да су се они из новоформиране Мићићеве странке, који су контактирали портал Дешавањаубијељини, гласно питали: “Мићићу кога се бојиш – ЗАШТО СИ САМ“?

Иначе, ово је прва слава града у којој СНСД и Милорад Додик су „главни“, јер су коначно дошли на власт у Бијељини и то без избора, што им је издајом СДС-а омогућио градоначелник Мићо Мићић.

Изворwww.rtvbn.com
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Погледај све коментаре

Најновије

U Srpskoj 21 smrtni slučaj

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljen je 21 smrtni slučaj kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona....

Vučić: Mir je naša budućnost (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Banjaluci da Srbija nastoji, čuvajući mir i stabilnost, da razvija ekonomiju, otvara nova radna...

Košarac: Turkovićeva da sprovede zaključke u vezi sa Trgovskom gorom

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac pozvao je Ministarstvo inostranih poslova da hitno sprovede zaključke Savjeta ministara...

Francuska: Nove sankcije Moskvi u slučaju smrti Navaljnog

Francuski ministar spoljnih poslova Žan-Iv Ledrijan poručio je Rusiji da će EU smatrati ruskog predsjednika Vladimira Putina i ruske vlasti direktno odgovornim...

Повезане новости

Vučić: Mir je naša budućnost (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Banjaluci da Srbija nastoji, čuvajući mir i stabilnost, da razvija ekonomiju, otvara nova radna...

Cvijanović: Sve što nismo postigli sa drugima uspjeli smo sa Srbijom

BANJALUKA - Željka Cvijanović, predsjednik Republike Srpske, kaže da u saradnji sa Srbijom nema ništa loše te da je želja da se...

Čubrilović na sastanku sa Dačićem

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića sa predsjednikom Narodne skupštine Srbije Ivicom Dačićem.

Vučić u Banjaluci sa Dodikom i Cvijanovićevom

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetiće sutra Banjaluku, gdje će se sastati sa srpskim članom i predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom...
0
Коментариши ову вијест...x
()
x